MENU

Віталій Павлик скуповує голоси дарничан гречкою. ФОТОФАКТ

4918 2

У Дарницькому районі представник Демократичної партії України Віктор Павлик активно взявся "підкуповувати" виборців продуктовими наборами під виглядом благодійної допомоги.

Спостерігачі мережі ОПОРА виявили, що від імені кандидата у депутати від "Демократичної партії України" В. Павлика дарничанам безкоштовно пропонують так звану "благодійну допомогу" з продуктами харчування: гречкою, цукром, олією, чаєм тощо. Поряд з продуктовим набором розміщене фото самого "демократа" та його агітаційні матеріали.

Аналогічна акція з роздачі подарунків зафіксована перед Великоднем.

Віталій Павлик пройшов у Київраду у 2008 році за списком блоку Леоніда Черновецького.

Мережа ОПОРА нагадує про те, що  п.4 ст.53 Закону «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».: «забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерей, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора політичної партії, місцева організація якої є суб'єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує п'яти відсотків мінімального розміру заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг».

Громадянська мережа ОПОРА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини