MENU

Неподалік Краматорська наші військові захопили трьох терористів

1591 1

 

Вчора, 14 травня, ввечері, в Олександрівському районі Донецької області було проведено операцію зі знищення збройного бандформування. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Після отримання інформації від небайдужих місцевих жителів щодо розміщення збройних бандформувань терористів, було сплановано операцію підрозділів Збройних Сил України. В ході її проведення інформація підтвердилася.

На околиці села Староварварівка, що в 30 км від Краматорська, відбувся запеклий бій між українськими військовими, які беруть участь в антитерористичній операції, та групою терористів, яка засіла в сосновому лісі.

Операція пройшла успішно. Поранених та загиблих серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Натомість силовики захопили 3 терористів, у одного з них вилучили ручний протитанковий гранатомет.

Після проведення операції зі знищення збройного бандформування було здійснено зачистку місцевості.

“Керівники” сил самооборони Слов’янська відреагували на дії українських силовиків неадекватно, почавши розповсюджувати через своїх осіб та російські ЗМІ чутки про те, що українські військові начебто стріляли у мирне місцеве населення. Ці заяви не відповідають дійсності, насправді під час проведення операції зі знищення збройного бандформування жодна цивільна особа не постраждала.

Антитерористична операція на сході України триває.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини