MENU

Байка про Путіна і Крим

2742 3

Розповідає одна "особа наближена до імператора", ну або яка видає з себе таку особу. Після анексії Криму Путін зібрав у себе велику нараду, що робити із півостровом.

По словам розказчика, ліцо у етово веліково человека аж світилось, а руки аж дрожали від нетерпіння. Більше години то амператор, то хтось з його світи показували схеми, малюнки, картинки, макети. Зміст один - преображєніє Крима у якісь нові васюки.

Потім дали слово запрошеним експертам. Путін лічно попередив, щоб казали все як є, без обіняків. І отут почалося. - Господін президент, це все кльово, але отетого аеропорту не існує. - Як не існує? Наша розвідка каже що це потужний аеропорт. - Ні, це не аеропорт, а аеродром, його будували німці, і це був останній ремонт. А оцей аеродром теж не існує, навіть пліти поубирали місцеві мешканці. Потім другий, третій експерти, все ще починаючи обережно, але потім входячи в раж: - Порт в Алушті? Та який там порт, його не існує. Порт в Ялті? Та нема там порту. Ну що ви мені причали показуєте, немає там причалів.

Путін зеленів, червонів, сміявся, психував і нарешті розпустив нараду із такими словами: кляті хохли все вже покрали до нас. От гади. От тепер ви розумієте, чому ми просто обов'язані були втрутитись. За словами джерела, нова нарада буде невідомо коли, а група попередніх доповідачів жорстоко репресована по роботі.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини