MENU

«Після того, як мене сфотографували, мене били ще три беркутівці», - історія з Майдану

2469 0

Три місяці тому, я сфотографував цю жінку, яку побили беркути на Інститутській... сьогодні дізнався, що це Galina Palamarchuk, ось така її історія — 

"В мене були переламані ребра і переламана кістка під оком, але якась машина привезла мене на Хрещатик, як в тумані дійшла до профспілок.

Хлопчик з ПС завів мене на 4-й поверх, бо третій вже був забитий, лікар діагностував переломи. Я не могла говорити, то написала щоб відвезли мене в 10-ту лікарню, там моя невістка лікар чергувала. 

Хлопець з автомайдану відвіз мене, зробили всі процедури. Лікувалась вдома, син лікар і невістка теж, робили крапельниці, уколи, бо в лікарні було страшно. От і вся історія. 

В перші дві ночі на Грушевського я теж була, трохи поранено було руку осколком. Але це все дрібниці в порівнянні як жорстоко катували і вбивали наших хлопців. Я приходжу на Майдан, коли важко на душі, щоб помолитись за душі загиблих." - розказала пані Галина 

але найжахливіше, що "після того, як мене сфотографували, мене били ще три беркутівці. Останній розтягнув мені руки і вдарив у ту сторону обличчя, що побите було на фото. Переламав кістки обличчя, але нині все зростається. Сини шуткують, що якби довше була фотосесія, то ті три беркути проминули б мене, не побили"

Влад СОДЕЛЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини