MENU

Ахметов зрозумів, що остаточно втратив контроль над сепаратистами

2169 5

Ахметов зрозумів, що остаточно втратив контроль над сепаратистами. Він для них більше не авторитет. Завтрашній мітинг і подальші на підприємствах йому потрібні, щоб показати кількісну перевагу. Саме вона дасть йому легітимність в подальшому мочити їх так, як колись мочив своїх конкурентів.

Веселі часи, брати, настали.

Василь ГАЦЬКО

 

А я думаю, до все серйозно, Рінатік Ахметов перелякався, що його ручний сепаратиський франкенштейн уже готовий зжерти свого творця.

Мабуть, складно, коли чєловєчки, яких ти учора фінансував, щоб розхитували ситуацію на Донбасі, уже менторським тоном наказують тобі перераховувати податки з твоїх кревних заводиків на гопську ДНР.

Рінат Леонідович не особо старався і в бюджет України їх платить, а тут якимсь шалопаям.... Звісно же шок!

В будь-якому випадку його жести у відеозверненні і саме екстренне звернення на телеканалі Ахметова, перервавше якесь мирне любов не кіно, говорять, що Рінату зараз не солодно. Да, і про мародерів з автоматами на донецьких вулицях різко заговорив....

PS/ Згадалось, як Ахметов під час революції емоційно відреагував на йолку від Демальянсу під парканом свого дому. Але то були пуп'янки, а зараз ядрьоні вовчі ягоди)

Marina Daniluk-Yarmolaeva

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини