MENU

В дитячих садках 119 дітей на 100 місць. Цю проблему неможливо вирішити

343 1

У середньому в дитячих садках 119 дітей на 100 місць. За умов фінансової кризи зараз цю проблему неможливо вирішити, будуючи нові садочки. Спираючись на досвід європейських країн, щоб розширити доступ дітей до освіти, маємо створювати умови розвитку приватної освіти в Україні. З метою розв’язання зазначених проблем та створення умов для зниження оплати за навчання дітей у приватних навчальних закладах зареєструвала такі законопроекти:

1. Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України з питань освіти» (щодо розширення доступу до загальноосвітньої та дошкільної освіти) №4888 від 15.05.2014, який передбачає застосування до всіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, незалежно від їх організаційно-правових форм, форм власності та джерел фінансування, єдиний підхід до формування тарифів на комунальні послуги.

2. Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного і комунального майна» (щодо особливостей орендних відносин загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів) №2292а від 12.06.2013, який передбачає встановлення орендної плати для загальноосвітнього або дошкільного навчального закладу незалежно від підпорядкування, типу і форми власності, на умовах, що передбачені для встановлення орендної плати за оренду нерухомого майна для бюджетних організацій та установ, які утримуються за рахунок державного та місцевих бюджетів та укладання договору без проведення конкурсу в порядку черговості надходження відповідних заяв до орендодавця.

Лілія ГРИНЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини