MENU

Під Слов'янськом Нацгвардія застрелила трьох і одного взяла в полон. ФОТО

2777 1

Під Слов'янском українські військові з Нацгвардії знищили трьох сепаратистів і одного взяли в полон. Про це пише у своєму Живому журналі один з вояків Нацгвардії Павло (прізвище не вказується).

Передаємо його запис без змін, адже має особливу цінність, бо написаний фактично в бойових умовах. Отже:

"Полонений, взяли тепленьким, ціэі ночі. В будинку що він віджав разом ще з трьома виродками у сім'і(мама і двоэ доньок,6 і 9 років) тата іх в аваріі не стало 4 роки назад... Мама після рейдерства переселилась з дітьми до друзів, родичів у місті немаэ... А учора, проізджаючи у сусіднэ село, пожалілась нам. Спецпідрозділам повідомляти не стали, ціэі ночі у них і так багато роботи було, та й від нас не так далеко... Зібрали групу, скочили туди( фото трупів трьох інших не додаю, не до того було) виманили на вулицю, ну і... По поверненню назад нарвались на мобільну групу сепів, після кроткоі перестрілки відійшли до своіх. 
Кліэнту 26 років, житель Чугуэва, запис у військовому квитку: призваний як резервіст у березні. Так що до сератизму і купою статей ще й дезертирство. Тільки зараз згадав що мама сама лишилась, інвалід вона по зору... Не скоро вона його дочекаэться, шкода звичайно, усе життя собі поламав... Ну хоч живим лишився...
Мій перший полонений, а на душі пакосно... Шкода ж дибіла..."

Також Павло повідомляє, що з української сторони втрат немає.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини