MENU

Факти від учасника АТО про реальний стан справ на передовій

3342 6

Щойно розмовляла з побратимом організації, який перебуває на Сході в складі батальйону, який сьогодні обстріляли на Донеччині під Волновахою.

9 загиблих волинян...

Друг Захід, слава Богу, живий і неушкоджений.

Я не можу писати все те, що він мені розказує, лише кілька фактів:

1. В них немає зовсім захисту і та допомога, яку хтось можливо передає - до них не доходить. Дуже просив, щоб по можливості допомогли з бронежилетами, розгрузками і касками. Але не через когось - а конкретно приїхали і дали солдатам в руки. Тому що допомога будь яка до них просто не потрапляє!

2. Їм не можна стріляти - оскільки не введений військовий стан

3. Після ранкових подій додому ніхто не збирається. Якщо раніше вони не зовсім розуміли що роблять - то зараз це вже питання відплати за побратимів. 

4. Каже щоб ми забронювали йому квиток на Бандерштат- я відповіла, що як учаснику бойових дій - то ми йому квиток подаруємо, аби тільки вернувся!

Я майже щодня тримаю з нам зв'язок і ще з кількома побратимами, які зараз на передовій... ЦЕ РЕАЛЬНІ ЛЮДИ, ТАМ РЕАЛЬНА ВІЙНА І ВОНИ РЕАЛЬНО ГИНУТЬ

Багато політики і мало військової компетенції! А на цих хлопцях і використовуючи військову ситуацію багато хто піариться! АТО так не проводиться! Це все що там на сході більш нагадує не боротьбу з терористами, а дороге реаліті-шоу. "Шановні терористи завтра розпочнеться завершальний етап нашої операції..." - хто так робить? Як би була військова компетенція - хлопці би не загинули!

Наступна тема - створення "приватних армії". Люди які мають гроші починають легально використовуючи ситуацію створювати свої приватні збройні формування. Це класно, АЛЕ захист потрібне більше не для тих хлопців, які позують на фото а для тих, хто зараз на передовій. Хочете допомогти - то допоможіть не собі, а АРМІЇ, СОЛДАТАМ, ЯКІ НА ПЕРЕДОВІЙ!

Питання до влади Волинської - чому не потурбувалися про те, де наші хлопці, чи все в них в порядку чи все є? Очевидно для реакції потрібні смерті... Що ж тепер - реагуйте. Тільки прохання - НЕ ПЕРЕРАХОВУЙТЕ КОШТИ - приїдьте і дайте кожному солдату в руки бронежилет - в іншому випадку результату не буде.

Невже силові структури настільки безпорадні і некомпетентні, що не можуть впоратися з ситуацією? Не вірю. Мені скоріше здається, що тримати хлопців, як гарматне м'ясо комусь вигідно.

Багато політики і мало РЕАЛЬНИХ СПРАВ. А реальні справи - це там, НА ПЕРЕДОВІЙ.

Вічна пам'ять Героям!

13:30 - прийшла СМС - вони готуються приймати бій! Що ж, хай Господь їх береже! Бронежилетів же немає )

На фото - друг Захід:

Майя МОСКВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини