MENU

Козаки 4 Сотні написали листа в Печерський суд Києва. ТЕКСТ

1602 0

Голові Печерського районного суду міста Києва

Смик Світлані Іванівні

 

Копія: №62 у люстраційному списку Євромайдану В.В. Бортницькій

 

 

 

ЛИСТ

КОЗАКІВ ДО ФАРИСЕЇВ ПЕЧЕРСЬКОГО КРИВОСУДДЯ

(В.В. Бортницької №62 люстраційного списку євро майдану)

 

 

 

Ми, козаки 4 Cотні Народної Самооборони, офіційно інформуємо керівництво одіозного суду, географічно розташованого у серці столиці України, а ментально – на брудному дні людських пороків, про початок процедури громадянського трибуналу над суддями, продажність яких вже давно стала притчею во язицех.

 

Очищення України від яничарської корости змусила частину корумпованого печерського планктону мігрувати до своїх феодалів, які разом з вкраденим майном осіли у «братній» державі. Рештки ж грішної субстанції, прикриваючись листами непрацездатності, іншими фіговими листами, перетворились в кадровий осад, а згодом почали випливати на поверхню. Саме ця властивість – випливати – є головними еволюційним здобутком вітчизняного чиновництва (суддіне виключення), адже тернистий шлях від улесливого лакея до пихатого самодуравимагає неабияких психо-фізіологічних зусиль для того щоб протиснутись ушпарину кар’єрних можливостей та осипати пристрасними поцілунками пухленькуручку благодійника.

 

Резонансні справи, що розглядались Печерським судом під час існування македонської (макіївської&донецької) тиранії, сформували стійку суспільну відразу до діяльності цієї судової установи, в якій дух права поглинув сморід суддівського свавілля, безпринципності тазарозумілості. Завдяки зусиллям головного селекціонера суддівського корпусу, колишнього рейдера Андрія Портнова, шанована у минулому інстанція перетворилась на корупційно-гламурний бордель, в якому барвисті костюми, пір’я та блискітки було успішно закамуфльовано під суддівські мантії.

 

Використовуючи безпринципність та аморальність повій у мантіях, Андрій Портнов, на правах головного євнуха Печерського суду, із завзяттям обслуговував антинародні інтереси межигірського Хама. У свою чергу, виконавці (отроші, кірєєви, бортницькі, царевичі тощо), впиваючись своєю безкарністю, гарантованою мешканцями владного хамського Олімпа, танцювали демонічний канкан на долях, життях людей. 

 

В жодному разі не маючи намірів таврувати усіх суддів Печерського районного суду, серед яких залишились справжні законники з громадянською позицією, ми виділимо персоналії, які не мають морального права наближатись до суду, не кажучи вже про те щоб здійснювати правосуддя.

 

Так, в порядку громадського моніторингу діяльності судових органів, представники 4 Сотні Народної Самооборони 16.05.2014 року були присутні в судовому засіданні Печерського районного суду, що відбувалось під головуванням судді В.В. Бортницької, поки що судді! Ця персоналія внесена до люстраційного списку Євромайдану під номером №62 як особа яка брала участь у протиправному засудженні та переслідуванні активістів Євромайдану.

 

Бортницька Віта Вікторівна

 

Предметом судового розгляду у справі №757/10700/14-к стала скарга, подана ПРАТ «Індар», що має процесуальний статус потерпілого, на постанову старшого прокурора відділу прокуратури міста Києва А.Попова про закриття кримінального провадження №32012110000000011, у рамках якого складено повідомлення про підозру В.М. Романюку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України. Обставини означеного кримінальне провадження широко висвітлювалось у ЗМІ в якості прикладу використання кримінального переслідування для боротьби з політичними опонентами провладної банди януковича. Не переобтяжуючи зміст цього документа цитуванням численних публікацій, розміщених у друкованих, інтернет-виданнях щодо переслідування В.М. Романюка та його однодумців за їх політичні переконання, акцентуємо увагу на таких ключових процесуальних аспектах, які спростовують будь-які сумніви щодо замовного характеру цієї справи: повідомлення про підозру щодо В.М.Романюка складено неналежною особою, що підтверджено ухвалою слідчого судді Печерського суду міста Києва  І.В.Кирилюк від 04.12.2013 року у справі №757/24786/13-л; на момент прийняття постанови про закриття кримінального провадження, закінчились строки досудового розслідування, встановлені ст.219 КПК України; у матеріалах кримінального провадження відсутні будь-які докази вчинення В.М. Романюком кримінального правопорушення, окрім усних показань свідків, які перебувають на обліку у психоневрологічному диспансері як особи, що є алкозалежними; очевидна неправомірність кримінального переслідування В.М. Романюка та О.П. Лазарєва урамках означеного кримінального провадження стало підставою для отримання останнім правового статусу політичного біженця у Литовській республіці; Генеральна прокуратура Литовської республіки відмовила ГПУ в екстрадиції О.П.Лазарєва в Україну тощо.

 

Примітно, що підписантом від імені ПРАТ «Індар»(потерпілого) виступає така собі – Люба Вишневська, яка обслуговувала сімейний бізнес Януковича, зокрема, його сина Олександра – найбагатшого стоматолога на земній кулі. Відмиті з допомогою ПРАТ «Індар» на чолі з Л.Вишневською брудні кошти сімейки межигірського бандюгана осіли у Латвійських банках, а згодом переведені у тихі офшорні гавані. Ці кошти набули кривавого забарвлення з огляду на фінансування терору в Східній Україні.

 

Очевидно, що В.М. Романюк, відомий широкому загалу своєю принциповою боротьбою з кримінальним середовищем, яке тривалий час атакувало єдиного виробника інсулінів в Україні – ПРАТ «Індар», викликає страх у вітчизняних операторів криваво-брудних коштів Стоматолога, а тому Л.Вишневська вирішили усунути проблему традиційним шляхом – через корумпований суд.  

 

Після відкриття судового засідання В.В.Бортницькою у вищезазначеній справі стало зрозуміло, що ця особа не має намірів встановлювати істину у справі, а прагне якнайшвидше виконати отримане замовлення і, відповідно, поліпшити власне матеріальне становище. При цьому №62 у люстраційному списку, не цуралась методів, успішно апробованих при попередній владі, наприклад, не допустила захист В.М. Романюка до участі у розгляді скарги на постанову, що безпосередньо стосується його права, свободи хоча таке правозакріплене у ч.3 ст.21 КПК України. Досліджуючи 5 томів матеріалів досудового розслідування, В.В. Бортницька витратила на цей пізнавальний процес не більше 1,5 хвилини свого мегацінного часу. Натомість єдине, що привернуло увагу цієї печерської діви правосуддя – це ноги козака, члена моніторингової групи від 4 Сотні. На думку В.В. Бортницької відсутність атрибутів заможного життя, приміром, черевиків із страусиної шкіри, погано характеризує, за її висловом: «моральний облік» носія більш практичного і дешевого для платників податків взуття – тривіальних сандаліїв.

 

Довівши власну естетичну домінантність, цей генератор моралі за №62 у люстраційному списку відданих служителів кримінального режиму, продефілювала у нарадчу кімнату і згодом оголосила свій вердикт – скасувати постанову про закриття кримінального провадження.

 

Вичерпавши власний запас літературних визначень діяльності В.В. Бортницької, ми козаки 4 Сотні Народної Самооборони, анонсуємо рішучі дії козацького братства спрямовані на викорінення з Печерського судуістот, які спільно з бандою Януковича принижували, нищили справжніх Громадян нашої країни.

 

Висловлюючи власну громадянську позицію, сподіваємося, що нове керівництво Печерського районного суду міста Києва, Вища рада юстиції України, Люстраційна комісія підтримують козацтво і допоможуть цивілізовано, без козацького ладана (палаючих шин),  змити у бачок історії бортницьких, царевичів і т.д.

 

Маємо честь,

Козаки 4 Cотні

 

Ігор ГУРЧИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини