MENU

«Я вже втомилася від того, що в Росії постійно без мене мене судять!» - Савченко

6441 1

Народного депутата від «Батьківщини» Надію Савченко шантажують у московському СІЗО, не відпускаючи її на судове засідання і вимагаючи припинити голодування. Про це йдеться у листі української льотчиці, який опублікував у Twitter адвокат  Марк Фейгін.

 

«Медики із СІЗО-1 на суд мене відпускати не хочуть, зсилаючись на мій слабкий стан здоров’я, і торгуються за те, щоб я припинила голодування», - повідомила Надія Савченко.

 

Вона нагадала, що 26 березня цього року о 16 годині в Басманному суді відбудеться розгляд її скарги.

 

«Я вже втомилася від того, що в Росії постійно без мене мене судять! Вирішується-то моя доля! І я хочу мати право сказати слово на свій захист», - заявила Надія.

 

Савченко, яка незаконно утримується в російській в’язниці, запевняє: сил, щоб захищатися,  в неї вистачить.

 

Українська льотчиця також вкотре наголосила на своїй позиції: «Голодування я не припиню, доки мені не змінять ув’язнення хоча б на домашній арешт в Консульстві України в РФ».

 

«На той випадок, якщо в суд мене все-таки не привезуть, хочу заявити, що я невинна в жодному злочині, що на мене вішає Слідчий комітет РФ», - додала вона. 

 

Також член Постійної делегації України в ПАРЄ Надія Савченко обіцяє боротися до кінця, «за правду, за честь і совість, за Україну!»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини