MENU

Тимошенко наполягає на проведенні дебатів з Порошенком

1261 9

Кандидат в Президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко наполягає на проведенні прямих дебатів з головним опонентом по виборчій кампанії Петром Порошенком.

 

Лідер партії “Батьківщина” нагадала, що один з телеканалів тричі запрошував на прямі дебати її та Петра Порошенка, як кандидатів, які потенційно виходять у другий тур виборів. “Жодного разу мій опонент не прийшов на дебати. Як ви думаєте, чому він не прийшов на дебати? Це – страх, страх відповісти на дуже важливі для суспільства питання”, – вважає вона.

 

“Я не знаю, прийде чи не прийде завтра (на дебати – ред.) Петро Порошенко. Але я можу вам твердо сказати, що я прийду. В мене немає питань, на які я не могла би відповісти перед вашими очима”, – сказала Тимошенко сьогодні під час зустрічі з мешканцями міста Прилуки Чернігівської області, повідомляє її персональний сайт.

 

Тимошенко нагадала, що під час попередньої виборчої кампанії тодішній кандидат в президенти Віктор Янукович теж уникав прямої дискусії з опонентами. Тоді він теж не з’явився на дебати, стояв порожній стілець.

 

«І я півтори години спілкувалася не з Януковичем, як з кандидатом в президенти, а зі стіною і відеокамерою. Це було дуже важливим моментом, бо йому не можна було виходити в прямі дебати, він не мав навіть шансу відповісти хоча б на одне питання. Він через рекламу настільки промив свідомість людям, що частина країни за нього проголосувала. Це страшно, тому що люди, які абсолютно не знали майбутнього президента, його сутності, бачили лише його рекламу і обрали цю людину за те, що він просто сподобався на плакатах”, – зазначила кандидат в президенти.

 

“Не можна так будувати країну. Сьогодні, коли ми говоримо про нові вибори, ці вибори будуть відповіддю на питання – отримають клани реванш чи ні. І сьогодні свого головного опонента Петра Порошенка я також за законом хотіла би бачити на дебатах”, – заявила Тимошенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини