MENU

Пост, присвячений українським виборам, Саакашвілі написав українською

531 2

Україна буде вибирати нового президента.

Цілком очевидно, що взагалі українське суспільство стоїть на більш високому рівні патріотизму і освіти, ніж сучасний політичний клас.

Тому, український політичний процес, цими виборами тільки починається, і насправді сучасну українську державність може побудувати нове покоління українців, яке відмовиться від старих корупційних правил, і справді буде керуватись ідеалами, а не власними інтересами. Ми вже переконались, що корупція не сумісна з любов'ю до вітчизни і державністтю.

І ми всі маємо пам'ятати, що в Україні війна і її може виграти нова українська армія, а не стара радянська система, яка завжди залишиться слабким клоном російської армійської машини. Врешті Украіна - не просто територія, як її називає Путін, а велика країна з талановитим, працелюбним і просто хорошим народом. У неї буде обов'язково яскраве майбутнє, що б не задумав ворог України, який скоїв самогубну помилку, напавши на цю велику європейську країну.

Зараз іде протистояння між брехнею і правдою, між регресом в прогресом, між неволею і свободою. В цьому протистоянні правда, прогрес і свобода - на стороні України, а це означає, що Україна обов'язково переможе!

მიშას მხარდამჭერები


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини