MENU

Вибори Президента почалися з високою явкою українців. ФОТО

1614 3

На виборах президента України, які проходять сьогодні, 25 травня, спостерігаєтья висока активність українських виборців. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомляє громадський діяч і екс-кандидат в президенти Зорян Шкіряк.

 

«Активність людей на виборах дуже висока! Це тішить. Вистояв 20 хвилин у черзі за бюлетнями. Проголосував, чого і вам бажаю. З почуттям виконаного громадянського обов'язку, виїхав на Харків. Почуємося-побачимося. З Богом!» - написав він.

 

Про велику кількість людей на дільницях пише і народний депутат Ірина Геращенко

«В Києві на дільницях - аншлаг. Кияни, як завжди, демонструють високу громадянську свідомість і відповідальність. Люблю Київ і киян» - не стримує емоцій вона.

 

Нардем Олександр Бригинець дякує киянам за черги до виборчих скриньок: «Черги! Я пишаюсь киянами - вся столиця стоїть в чергах до виборчих скриньок!!!! Дякую, любі земляки!»

 

Читач UAINFO Міша Курик з міста Южний, Одеської області в коментарях повідомляє наступне:  "На избирательных участках очереди. Голосуют и стар и млад. Неужели Украина проснулась? Такого не было, когда избирали ВР и силой свозили бюджетников для поддержки ПР. Спасибо Владльфу Путлеру, развязанная им война с Украиной нас только объединила, мы сильнее стали любить Украину. Это как с маленьким родным ребенком, который растет у тебя на руках. чЕм сильнее он болеет, чем больше приносит хлопот, ТЕМ СИЛЬНЕЕ ЕГО ЛЮБИШЬ. Ну, конечно, если ты нормальный человек!"

 

Користувач Роман Давиденко: «Красота! Народ з 8 ранку на дільницях. Голосування іде жваво. Киів ти кращий!»

 

 

Alexey Alexios теж ділиться світлиною з виборчої дільниці:

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини