MENU

Геращенко: Україна дала величезного ляпаса Путіну

3922 4

Дані екзит-полів продемонстрували, що українці дали величезного ляпаса Путіну і проголосували в один тур, обравши європейське майбутнє України. Про це в ефірі «5 каналу» заявила керівних об’єднаного київського штабу кандидата на посаду Київського міського голови Віталія Кличка та кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка, народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко.

«Українці дали величезний ляпас Путіну і Росії, яка окупувала Україну: ми не просто обрали легітимного президента, а й обрали главу держави з рівною підтримкою в усіх регіонах країни», - наголосила Геращенко.

Народний депутат подякувала усім українцям, які сьогодні проявили надзвичайну мобілізацію та громадянську свідомість і проголосували, у першу чергу, за свою країну.«Українці продемонстрували надзвичайну свідомість, вистояли у довжелезних чергах. Ми також хочемо подякувати усім членам виборчих комісій, які працювали у надзвичайно важких умовах», - зазначила керівник об’єднаного штабу.

Геращенко зауважила, що вибори засвідчили – програма Віталія Кличка та Петра Порошенка налаштована на об’єднання країни. «Виборці показали, що ті політики, які будували свою кампанію на оббріхуванні своїх колег по Майдану, програли», - відзначила народний депутат.

Ірина Геращенко також наголосила, що ці вибори поховали Комуністичну партію та Партію Регіонів. «Яке б рішення не виніс суд стосовно заборони Компартії, ці вибори означають смерть цієї політичної партії і її ідеології в Україні. А Партія Регіонів отримала від виборців свій політичний вирок за Януковича, за вбитих на Майдані людей, за вбитих на Сході. Тому що люди розуміють, що Партія Регіонів фінансує бандитів на Сході країни», - сказала вона.

За словами Геращенко, дані екзит-полів показали, що суспільство хоче бачити нові обличчя в Парламенті, і тому доцільно провести дострокові вибори до Верховної Ради.

Ірина ГЕРАЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини