MENU

АТО триває. Втрат серед українських вояків немає

1296 7

Реліз 26.05.

26 травня о 4.30 бойовиками було захоплено аеропорт імені Прокоф’єва в Донецьку. Зокрема, їх налічувалось близько 200 осіб, основну частку серед яких складали представники інших держав. Основне угруповання розмістилося в новому терміналі аеропорту. Захоплення терміналу створювало загрозу життю мирному населенню. У зв’язку з цим для запобігання негативних наслідків керівництвом АТО було висунуто ультиматум капітулювати. Тим, хто був готовий скласти зброю, гарантувалась безпека.

Бойовики не прийняли наших умов. В чітко зазначений час було розпочато дії щодо нейтралізації терористів. Після легкого поранення українського військовослужбовця було нанесено удар із застосуванням авіації. Бойовики, які знаходились в приміщенні терміналу, були знищені.

На цей час розкрити усі об’єкти бойовиків. У разі, якщо бойовики не здадуться, по розкритих об’єктах буде завдано удару з високоточної спеціальної зброї. Антитерористична операція тривае.

На даний момент підтверджених даних про втрати серед учасників АТО немає. Інформація щодо загибелі терористів уточнюється. Завтра в приміщенні терміналу аеропорту розпочнуть свою роботу уповноважені слідчі.

Vladislav Seleznev, керівник групи інформування про антитерористичну операцію


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини