MENU

Людей залякали бойовики. Центр Донецька порожній. ФОТОФАКТ

3953 5

4 дні в Донецьку спостерігав картину: центр міста-мільйоника порожній, усі магазини зачинені. Сьогодні це можна було пояснити ймовірністю просування українських силовиків на територію міста до баз терористів. Але у суботу та неділю ніякого АТО в Донецьку не було. Людей залякали бойовики Донецько-чеченської республіки. Навіть більше за "правосеков" та "бендеровцев".

Сподіваюся, що "герої ДНР" з кавказького зовнішністю змусили людей змінити своє ставлення до України та зробили щеплення від сепаратизму.

Он навіть ліпший друг Ахметова як заспівав: діячі ДНР - це справжня банда сомалійських піратів, яким немає місця в майбутньому Донбасу. У мене немає сумнівів, що всій цій злочинній структурі прийде кінець, і залишилося зовсім небагато для того, щоб жителям Донбасу стало зрозуміло, що і хто стоїть за їхніми мильними гаслами.

Тут варто нагадати, що сьогоднішні гасла ДНР - це вчорашні гасла Партії регіонів. А Колесніков довгий час відповідав за ідеологічну складову біло-блакитних. Тож по суті він визнав гасла "Фашизм не пройдет", "Російська - друга державна" сильними бульбашками.

А щодо порожній вулиць. То бажаю старшого звільнення Донецьку від терористів, і повернення людей на вулиці, у магазини та у кав'ярні. Тобто до звичного життя.

Фото: Донецьк, вулиця Артема, 27.05.2014.

Oleksii Bratushchak


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини