MENU

У Сватове потягнулися біженці з Донеччини і Луганщини - Білозерська

1898 1

Повідомляє мій добрий знайомий з міста Сватове, що на Луганщині. (На сьогодні це, мабуть, найбільш безпечне місто на Донбасі).

У Сватове потягнулися біженці з Донеччини і Луганщини. Тільки за позавчора і тільки тих, кого бачив мій знайомий, прийшло 10 чоловік. Очікується, звісно, значно більше.

Проблему біженців слід вирішувати. Їх необхідно забезпечити дахом над головою і предметами першої необхідності. Ясна річ, це стосується усіх біженців, а не лише тих, що тікають у Сватове (де завтра, до речі, має відбутися нарада з цього питання).

За словами мого знайомого, кілька біженців із Луганська звернулися у Сватові до місцевої чиновниці, яка мала б опікуватися ними. Вона ж записала їхні анкетні дані і зателефонувала у Луганськ. Мій знайомий припускає, що вона здала їх сепаратистам, і тепер в їхніх родин, що залишилися у Луганську, будуть проблеми.

Треба якось нам усім піднімати це питання. Бо незабаром, вочевидь, біженців побільшає, а нічого не буде підготовлено, і їм неможливо буде допомогти.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини