MENU

Важливі уроки, які ми повині засвоїти

944 0

Ми повинні засвоїти важливі уроки. Крім російського агресора, війна і терор на сході України розв'язується:


- Силами колишнього Беркуту, кримської Альфи, проти яких воюють наші військові


- За підтримки колишнього президента і його "сімейки адамс"


- Регіональними депутатами і міськими головами Донбасу

 

А тепер оцінимо кожну із цих складових в момент правління режиму януковича:


- Беркут і Альфа отримують значно більші дотації з бюджету, ніж армія і флот. Вони добре озброєні, добре нагодовані і проходять професійний вишкіл, про що армія може тільки мріяти. Вони за наші гроші навчилися воювати і тепер успішно роблять це проти тих, хто стільки років їх годував їх податками і терпінням.


- Президент користується усіма можливими і неможливими інструментами влади і розкоші, а його сім'я стає одною з найбагатших в країні за лічені роки


- Донбас отримує неймовірні дотації з держбюджету, які (повірте) не снилися не лише будь-яким українським, а і сусіднім "братнім" Ростовським, Воронєжським і Бєлгородським областям, до яких вони так хочуть прімкнуть.

 

Висновки:


- Контроль грошей в бюджеті країни має бути під контролем самих громадян. Жодного відкритого бізнесу не буде до електронного бюджету. До звіту по кожній копійці. До обгрунтувань, чому Альфа отримує більше фінансування, ніж Омега.


- В будь-якому військовому вишколі має бути міцна патріотична складова. Пластунська, упівська, махновська. Кожен регіон, звісно, має свої особливості і треба їх враховувати. Але батальйон з Волині не може боятись воювати на Донбасі і навпаки. Це нонсенс.


- Контроль над чиновниками - це наша з вами справа. "Не доводити до майдану" - це треба просити не чиновників, а ГО, які за чиновниками бдять і нам усім ці ГО підтримувати.


- Дотації мають бути рівномірно розподілені між областями. За рахунок дотацій не може бути розв'язана ні одна популістська електоральна забаганка майбутніх кандидатів. За перевищення повноважень, за роздачу "тисяч ощадбанку" і подібні справи з Донбасу - тюрма.


- Закон є вищим за будь-які тимчасові потреби. Якщо "регіонали" не могли голосувати руками за антиконституційні закони, то "бюти" зараз не мають права голосувати за 8-ох, навіть за дуже потрібні країні законопроекти. Сьогодні вони голосують "за нас", а завтра вони - "беркут". Кнопкодавів, прогульщиків і перебіжчиків - геть із нашої Ради і нашої коаліції. В іншому випадку вона швидко стане "не нашою".

 

У мене все.

Bogdan Logvynenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини