MENU

«Не вірю в те, що молоді райони Оболоні, Дарниці, Солом'янки могли обрати якусь х*рню»,- блогер про вибори у Київраду

1500 6

Фото з Facebook Лесі Оробець

Вже тиждень не покидає відчуття, що "самі чесні та демократичні вибори" були сфальшованими.

Вся адекватна Одеса не може повірити у перемогу Труханова. Навіть попри те, що і Гурвіц був далеко не першої свіжості.

Але голосування Києва просто вбиває.

Не вірю.

Не вірю в те, що Київ, який поклав у "Небесну сотню" десяток життів, який мільйонами рук і сердець 3 місяці тримав на собі Майдан, наш Київ, самий просунутий і інтелектуальний, що вже опікався на байдужості і гречкоїдах, який стояв по півтори години в чергах, який палав надіями на зміни, люстрацію і оновлення влади, відновив у КиївРаді десяток відбірних покидьків з "маладої каманди" Черновецького і банди мімікруючих ригів.

Не вірю в те, що молоді райони Оболоні, Дарниці, Солом'янки, де середній вік електорату 35-40 років, могли обрати якусь хєрню, що задобрювала пенсіонерів. Не вірю, що сотні тисяч киян, які свідомо виходили на протести, які самі давно склали свої списки збанкрутілих співробітництвом з минулим режимом столичних політиків, могли знову пустити в Київраду всіляких столарів, кримчаків, супруненків, шлапаків, мудаків.

Те, що громадськість обурилася і вимагає перерахунку голосів- добре.


Чи домоможе це? 50/50.


Якщо поцони робили все як завджи, то фальсифікації можна виявити. Допити членів виборчих комісій з пропозицією пройти поліграф і відразу стане зрозуміло- хто, коли і скільки раз переписував протоколи і вкидав заповнені бюлетені.

Десяток прецедентів з реальним перерахунком бюлетенів, які вже починають покриватися пилюкою в архівах, реальні терміни фальсифікаторам- і протиотрута буде діяти довго.

Безкарність у виборчому процесі, яку породили "донецькі" ще в далекому 1999 і 2002 роках, яку освятив своєю бездіяльністю Ющенко в 2005, необхідно колись припинити.

Коли, як не зараз? І хто, як не ми?

Zilya Singelschucher


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини