MENU

Атаку терористів на українських прикордонників брехливе LifeNews подає як каральну операцію Нацгвардії. ВІДЕО

1491 6

У той час, коли прикордонники Луганського загону з 4-ї годин ранку тримають оборону, не покидаючи приміщень, російський канал LifeNews подає цей бій як атаку Національної гвардії на мирних мешканців. Про це повідомляє прес-служба Прикордонної служби України.

Не зрозуміло лише, як той, хто обороняється, може вести наступальні дії та чому на відео бойовики ховаються за жилими будинками?

«В части и контрактники, и срочники, Национальная гвардия, а также есть данные, что там находится «Правый сектор…», - говориться в сюжеті.

Кореспонденту телеканалу варто було б знати, що по-перше, строковиків у Держприкордонслужбі немає вже більше 5 років. По-друге, прикордонники були б раді, якби поруч була допомога з тієї ж Нацгвардії, однак вона відсутня. Щодо «Правого сектору», то було б дивно якби сюжет на каналі LifeNews пройшов без згадки про цю організацію.

«В расщелине между домами находился один из бойцов армии юго-востока, он вел наблюдение через снайперский прицел и на наших глазах ему попала пуля прямо в голову…» - продовжує віщувати голосом праведника кореспондент.

Хотілося б зазначити, що спостереження легше вести через бінокль і «бійцю армії» про це варто було сказати заздалегідь. У свою чергу хотілося б запитати кореспондента, як він так своєчасно опинився на лінії вогню та чому не тікає, якщо прикордонники спільно з Нацгвардією і «Правим сектором» ведуть обстріл та наступають? 

Сили антитерористичної операції направили на допомогу прикордонникам у Луганській області авіацію, яка виконала бойову задачу та розсіяла терористів. Про це заявляє керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", в ході штурму терористами Луганського прикордонзагону вже знищено 5 бойовиків, 8 поранені. 

З боку українських прикордонників 7 поранених, 3 з них важко. 

Інформація про те, що авіація АТО "розсіяла терористів", не підтверджується.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини