MENU

Брудні вибори у Києві. Виконують люди Черновецького за квотою УДАРу/Порошенка

441 1

Алла Шлапак

Щоб ні в кого не було сумнівів – на виборах до Київради нахабно крадуть голоси. Минув тиждень, а вони досі не можуть порахувати їх у Києві, де немає віддалених сіл чи хуторів. Це не Кривий Ріг, який розтягнувся на 120 кілометрів, а доволі компактне місто.

Усе, що відбувається навколо київських виборів, виглядає просто неймовірно після Майдану, який був у нашому місті. Лише вдумайтеся – бюлетені з волевиявленням киян зберігалися без жодної охорони, а на дверях було зірвано пломби.

 

Не номінальним, а фактичним керівником Київської міської виборчої комісії – аналогом ЦВК на київських виборах – є людина на прізвище Анастасія Зернова, яка перебуває на прямому зв'язку зі штабом Кличка-Порошенка.

Зернова включена до Київської міської виборчої комісії за квотою Порошенка/УДАРу. При чому включена не випадково – нею в розпал виборів поміняли іншу людину, яка була від УДАРу.

 

 

Це – ще одне свідчення співпраці Порошенка-Кличка з командою корупціонера Черновецького. Бо Зернова – це людина колишньої керівниці фракції Черновецького у Київраді Алли Шлапак.

Зернова разом зі Шлапак є засновниками громадської організації "Соціальна справедливість "Совість". Більше того, Зернова є офіційним керівником приймальні Алли Шлапак. Ось докази цього:

 

 

Раніше я писав про те, що УДАР/Порошенко відверто познущалися з киян – вони "злили" київський округ Шлапак, висунувши за квотою УДАР проти неї технічного кандидата – колишню помічницю Шлапак та її однокурсницю Оксану Подколзіну.

Завдяки цьому трюку Шлапак легко стала депутатом.

Також у виборчій агітації Шлапак використовувала символіку Порошенка та УДАРу, але штаб Кличка жодним чином у це не втручався. Один з читачів надіслав мені своє листування з громадською приймальнею Кличка, де інформував їх про застосування Шлапак на виборах їх агітпродукції – на що отримав лише формальну відписку.

 

 

Найцинічніше, що вже після перемоги Шлапак, намагаючись загасити обурення, формальний керівник київського штабу Порошенка Ірина Геращенко заявила, що буде судитися зі Шлапак через використання нею символіки УДАРу.

Це лише спроба зберегти обличчя – сам штаб Кличка не лише найняв керівницю приймальні Шлапак у виборчком, але і масово передавав самій Шлапак свої агітаційні матеріали для поширення.

Крім того, як висуванці УДАРу на виборах до Київради перемогли помічники Шлапак Терентьєв та Андреєв.

Уся відповідальність за потрапляння цих трьох депутатів з команди Черновецького до нової Київради лежить на Кличкові та Порошенку.

Це все відбувається на фоні системного неврахування результату, який отримала партія "Демократичний альянс". І тільки чесний перерахунок голосів у Києві може відновити довіру до результатів. А те, наскільки важливо правильно порахувати кожен бюлетень, Порошенко знає краще за інших – у 1998 році він почав політичну кар'єру, ставши народним депутатом з перевагою лише в 56 голосів.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини