MENU

Атаки бойовиків під Луганськом відбивають за підтримки авіації

1636 3

Щодо подій у Луганську навколо прикордонного загону. Я зв’язався з нашими активістами «Української справи» і попросив досконало вивчити ситуацію. Це ті самі хлопці, які розповідали мені вчора про захоплення квартир терористами навколо прикордонного загону. Ось що вони розповідають…

Йде перестрілка. Терористи діють з-поміж будинків або з вікон без жодного шансу захопити підрозділ. Прикордонники стріляють у відповідь. Вони не погано захищені, поранених після першої хвилі атак у них немає, зброї і боєприпасів достатньо. 

На моє прохання з’ясувати у кого і якої допомоги вимагають прикордонники, про що широко пишуть у соціальних мережах, відповідь була такою: 

«У прикордонників ситуація напружена, але стабільна. Вразі потреби їм на допомогу приходить авіація. Ніяких криків про допомогу вони не подають. Кричать про допомогу жителі міста і, можливо, родини прикордонників, яких сам факт такої тривало ї перестрілки дивує. 

Насправді АТО до цього фактично проводилося лише в Донецькій області, а в Луганській було затишшя. Тепер луганці змушені звикати до незнайомих їм перестрілок».

Я перевірив інформацію у силовиків. Вони підтверджують, що бої ідуть, ситуація напружена, прикордонники мужньо протистоять критичні моменти втручаються інші підрозділи. Мета - не розігнати сепаратистів, а знищити їх. Тому не все з того, що відбувається під час АТО зрозуміло пересічним громадянам. 

…Чесно кажучи стало трошки легше. Зрештою, знати, що всі в курсі, всі розуміють і всі знають, що всі докладають максимум зусиль для швидшої перемоги – це не так вже і мало. Героям прикордонникам слава!

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини