MENU

«Навіть фашисти не закривали храми і не використовували їх для своєї церкви», - Бригинець про ситуацію у Криму

623 5

Звернувся до Комітету ВРУ з питань культури і духовності та до кожного його члена з проханням скликати позачергове засідання Комітету з метою обговорення підготовки звернення до світової спільноти щодо релігійної ситуації, яка сталася на території окупованого Криму, де розпочато терор проти УПЦ Київського патріархату.

Навіть фашисти, коли окупували Україну, не закривали храми і не використовували їх для своєї церкви. Тобто, росіяни в нетерпимості до українських церков виявилися більшими фашистами, ніж німці під час Другої світової війни. Щоправда, німецькі фашисти знищували синагоги та євреїв, оскільки саме їх вважали найбільшими своїми ворогами. Схоже, російські фашисти вважають найбільшими своїми ворогами українців, чому є й історичні підтвердження, такі як голодомор. І слідом за закриттям українських церков вони почнуть знищувати українців.

Закликав світову спільноту вплинути на росіян, які безчинствують в Криму проти нацменшин і проти невластивих їм релігійних напрямків, передусім - УПЦ КП.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини