MENU

ФСБ влаштувала провокоцію з викрадення українських дітей

908 1

Вчора, наших дітей-сиріт, котрі мали виїхатит на відповинок у Дніпропетровську обл, фактично, викрали. Чиста провокація в кращих традиціях КГБ-ФСБ. Особисто у мене, немає сумнівів, що це була "спецзаготовка" Кремля. Не вдаючись у деталі, а питання, звичайно є, зазначу інше. Завтра, рашистські телеканали, покажуть як "нещасні і обездолені" діти, вирвалися з тенет "київської хунти" по дорозі жидо-бандерівщину і щасливо приїхали в "Артек". А ДНРівські бойовики, типу їх врятували... Дітей там будуть облизувати з ніг до голови, в прямому і переносному смислі.

Для окупантів головне показати "картинку". Саме для цього все робилося. Власне, це зрозуміло, а я про наступне. Сподіваюся, що у питанні повернення українських дітей, Президент Порошенко зможе зайняти чітку і жорстку позицію! Це наші діти!!! Путін забов,язаний їх негайно повернути. Мають кричати всі правові міжнародні інституції. Те що сталося - класичний приклад кіднеппінгу, як прояву міжнародного тероризму! Крапка!

P.S. Ще одне, важливо. Я не бачу жодного змісту в зустрічі Лутковської і Памфілової в Харкові. Як мінімум, до повернення українських дітей. Наразі, та й взагалі, говорити нема про що. Така зустріч - профанація! Ну, а саму Лутковську давно варто відпаравити у відставку і замінити на справжнього патріотичного правозахисника.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини