MENU

"Ваша трагедія - це трагедія усієї України», - Тимошенко висловила співчуття родинам загиблих в Луганську

699 6

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила співчуття родинам військових, які загинули у підбитому терористами літаку.

Як відомо, в аеропорту Луганська при заході на посадку пострілом з зенітного ракетного комплексу було збито військово-транспортний літак Збройних Сил України. На борту літака, окрім 9 членів екіпажу, перебували 40 військовослужбовців.

«Я знаю, що немає таких слів, які б зараз заспокоїли батьків, дружин, дітей. Україна знову ховатиме своїх синів, які загинули як герої. Нехай земля їм буде пухом», - йдеться у співчутті.

«Особливо боляче, що від рук терористів загинули мої земляки - бійці 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади», - зазначила лідер «Батьківщини».

«Я прошу вас - будьте мужніми. Ваша трагедія - це трагедія усієї України, усіх небайдужих людей», - звернулася Юлія Тимошенко до родин загиблих.

Вона зазначила, що докладе всіх зусиль, щоб військовий конфлікт на сході країни було якнайшвидше завершено.

«Я і наша фракція у Верховній Раді чекаємо від влади чітких рішучих ініціатив з наведення миру. Гарантую, що всі вони будуть беззаперечно підтримані з нашого боку», - повідомила Юлія Тимошенко. 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини