MENU

Парасюк: «Ми, прості українські хлопці, воюємо на своїй землі і захищаємо свою Батьківщину»

1432 11

Як я вже писав, сьогодні повернулись з Маріуполя. Вдячний Богові, що звів мене зі стількома патріотами із всієї України. В батальйоні дуже дружня атмосфера. На умови ніхто не жаліється, бо всі розуміють, що приїхали не на курорт.

Всі хлопці готові боротись до кінця, часто згадують своїх рідних і сподіваються, що ця війна скоро закінчиться і ми зможемо мирно розбудовувати нашу державу. Залишилось недовго, якщо керівництво держави не дасть задньої і не злякається Х**ЛА, ми дуже скоро очистимо Україну від сепаратистсько-терористської нечисті.

Треба дотискати і жодних перемовин. Загибель 49 Героїв показала, що путінські терористи не мають ні честі, ні гідності і домовлятись з ними нема про що. Тому оголошуючи тимчасове одностороннє перемир'я, ви, пане Президенте, готуєте кулю в лоб кожному з солдатів, що перебувають в зоні АТО. 

З негативного, перебуваючи в Маріуполі: Ми, прості українські хлопці, воюємо на своїй землі і захищаємо свою Батьківщину, але в очах багатьох жителів Донбасу всерівно виглядаємо загарбниками і часто чуємо за спинами: "фашисти".

P.S. Останніми днями не дуже мав змогу слідкувати за новинами, тому лише сьогодні дізнався, який Андрій Дещиця класний мужик.

Володимир ПАРАСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини