MENU

Звернення Андрія Дещиці до співробітників дипломатичної служби України

4308 9

Дорогі колеги!

За останні чотири місяці ми зробили чимало.

По-перше, дякую Майдану за довіру – саме він поклав на мене відповідальність очолити МЗС у такий буремний час.

Дякую Прем’єр-міністрові України Арсенію Яценюку за те, що взяв мене у свою команду.

Вдячний колегам в Уряді за плідну спільну роботу.

Окрема подяка нашому дипломатичному корпусу – в Україні та за її межами. Ми працювали разом у найскладніший період української незалежності. Випробування, з якими ми стикнулися за короткі чотири місяці, а саме анексія Криму, загострення відносин із Росією, неоголошена війна на нашій землі, увійдуть у світову історію. Історію, яку ми творили разом з Вами.

З професійної точки зору, для нас це - дуже цікавий період: величезна відповідальність, шалений ритм, щоденні виклики, на які ми знаходили дипломатичні, а часом, і не дуже дипломатичні, відповіді. Ці чотири місяці всіх нас багато чому навчили. Без сумніву, ми стали кращими фахівцями.

Переконаний, ми з Вами доклали багато зусиль, щоб згуртувати навколо України світове співтовариство. Ми зробили українське питання міжнародним питанням №1 у світі. Тому дуже сподіваюся, що найскладніше та найгірше позаду.

Бажаю Вам використати весь Ваш професіоналізм, патріотизм та ентузіазм, щоб довести до кінця ту справу, яку ми почали разом – повернути мир та спокій на українську землю. Зрештою, повернути Крим. І не розгубити той кредит довіри, який нам надав український народ та весь цивілізований світ.

Бажаю успіхів Павлу Клімкіну на посаді Міністра закордонних справ України та, зокрема, у реалізації мирного плану Президента України.

Усе це реалізувати можна тільки із сильним народом і єдиною Європейською країною. Я радий, що вона у нас є, і вірю в її майбутнє. Слава Україні!

Андрій ДЕЩИЦЯ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини