MENU

Хто-небудь пояснить, яку функцію на так званих консультаціях в Донецьку виконують Шуфрич і Медведчук?

2704 9

Борис Ложкін, Святослав Цеголко, може хто-небудь пояснить, яку функцію на так званих тристоронніх консультаціях в Донецьку виконують Шуфрич і Медведчук?

Вони прокладка, щоби не говорили, що влада сіла за стіл переговорів із терористами? Чи вони представляють реальні інстереси Путіна, а Зурабов так - ширма?

Панове, Ви взагалі збираєтесь пояснювати країні дії влади? Вам не здається, що треба було вийти і пояснити хто, куди, чому летить.. і взагалі, хто є ху за тим столом?

Панове, скільки часу ще треба Банковій, аби усвідомимти - якщо ви не будете пояснювати свої дії народу, то не треба ображатися, коли народ прийде питати пояснень сам. 

Арсен Аваков, в міліції не побачили співпадіння - повернувся Кернес - Харковом забігали сепаратисти? Міліція прийшла в гості, до тих, хто закликав чинити саботаж на заводі ім. Малишева?

А щодо заяв сепаратистів 22-го, у нас же потурання антидержавним закликам поза законом, чого Грифон спостерігав за мітингом сепарів, а не реагував згідно останніх рішень парламенту? Чи поцікавилась міліція, хто з міської влади видав дозвіл на мітинг сепаратистів? 

Панове, я припускаю, що десь там ви робите корисні і правильні речі, але якщо ви будете голосно мовчати щодо резонансних тем... то виникають питання - а що ж ви робите? Це природньо...

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини