MENU

Будь-які розмови про переговори є підлим смердючим лицемірством і фарисейством - Забужко

1527 5

Забужко чи не єдина з публічних осіб, хто "вголос" назвав речі своїми іменами. 100%ве влучання!

"Я письменник, моя професія - називати речі своїми іменами: у нас є війна, абсолютно незалежно від технік її ведення - гібридна чи ще там якась. Існує проста, але найкраща і найточніша дефініція війни, дана Славенкою Дракулич (хорватська письменниця і журналістка. - Ред.): війна починається з моменту, коли ви перестаєте запам'ятовувати імена жертв і рахуєте їх цифрами. Все.

У нас війна з тих останніх кримських подій, отого Сергія Кокушкіна, якого застрелили на посту. Потім швиденько-швиденько інформаційний фон затерся, і росіяни зараз говорять, що Крим узяли без жодного пострілу. І ніхто з наших журналістів не спитає: хвилиночку, а як там дружина Сергія Кокушкіна, яка тоді була на восьмому місяці, кого ця вдова Лєна Кокушкіна народила?

Оце був останній, кого ми запам'ятали на ім'я. А далі у нас пішли по Донбасу цифри, і ми рахуємо - там 5, там 14, там 49, там стільки-то. Тобто в країні іде повноформатна війна. На цьому тлі будь-які розмови про переговори, вимоги і так далі є підлим смердючим лицемірством і фарисейством, причому найгіршого гатунку, оскільки це фарисейство на крові."

Я цієї ж думки!

Ruslan Rokhov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини