MENU

Восени на Україну очікує або революція, або серйозні заворушення

6144 14

І після музичних новин трошечки "нотаток на манжетах" з приводу актуальної ситуації.

1. Не радійте аж занадто Асоціації з ЄС. Це виключно економічний документ, який абсолютно нічого не означає в плані нашої безпеки. Ще буквально півроку тому ситуація була зовсім інша, але тепер всі розклади в світі змінилися. Його важливість в тому, що дасть змогу (це якщо Порошенко на таке зголоситься) створити максимально комфортні умови для західних інвесторів. В першу чергу, США. Ось коли тут буде великий західний бізнес - от тоді Захід захоче нас захищати збройною рукою.

2. Я буду так радіти навіть не вступу до НАТО, а виключно прямому військовому договору зі США. Чим далі, тим більше утверджуюсь в своїй позиції євроскептика щодо вступу в ЄС, натомість, вважаю, що Україна має стати Південною Кореєю Європи. Благо, 38 паралель в нас вже є. І купа країн, яким староєвропейські товариші також не сильно подобаються. Це - Балтія, Польша, Румунія, Грузія, Азербайджан, навіть довбана Болгарія. Той самий проект Балто-Чорноморської дуги, за лобіювання якого свого часу вбили В'ячеслава Чорновола. 

3. Вся ця відверта ху*ня з перемир'ями - це виключна імпотенція особисто пана Порошенка. Впевнений на 400 % - США вже нічого від нього не вимагають. Європейським гендлярам на все пох, окрім маржі. Навіть якщо почнеться велика операція - вони погундосять про "глибоку мастурбованість" і спокійно сядуть обговорювати питання митних ставок. Тож, це особисте небажання президента почати, нарешті, дії, а не ритуальні камлання про мир. Розкажіть про мир понад 20 загиблим за час "припинення вогню" солдатам та їх родинам.

4. Повномасштабна операція по знищенню проросійського лайна на Сході все одно почнеться найближчим часом, навіть якщо Порошенко не віддасть наказ. 

5. Військовий стан на Донбасі вводити жодним чином не можна, бо, якщо хтось забув, то головним наслідком стане перехід всіх важелів управління в руки військових. Які в нас генерали, думаю, пояснювати, нікому не треба. Тож, нафіг той стан. Бо, наприклад, в його умовах, керівник батальйону "Айдар" вже був би розстріляний - а як же, не підкорився наказу якоїсь штабної потвори.

6. Все більше впевнююся, що восени, щонайбільше, навесні на Україну очікує якщо не революція, то дуже серйозні заворушення. Навіть не особисто проти Порошенка - взагалі проти нинішнього правлячого класу, який анітрохи не змінився за останні півроку. Рушійною силою заворушень стануть фронтовики, які більше не в змозі будуть терпіти зраду й імпотенцію на вищому рівні, та середній клас, що хоче повної гарантії закріплення тих прав і свобод, які він здобув у результаті Майдану і які легко може втратити через надмірну миролюбність та схильність до компромісів нового керманича країни. Це повстання-революція-бунт закінчаться для багатьох представників нашого так званого істеблішменту фізичною смертю. Лайт-варіант - просто масові акції протесту, які неодмінно будуть супроводжуватися насиллям. В збурено-накрученому суспільстві у стані війни по-іншому бути просто не може.

7. Так само все більше впевнююся, що нас ще очікує процес повзучого громадянського конфлікту по остаточному винищенню совків - тут мова йде, в першу чергу, про Харків, частково - Одесу. 

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини