MENU

Коли переможе революція?

655 3

Індивіди які вересками про "безполітику" і "наша зброя - ліхтарики" підвели беззахисних студентів під бєркутівські кийки 30 листопада, проте самі жодним чином не постраждали, кличуть українців на Євромайдан: святкувати підписання асоціації...

Але підписання асоціації з ЄС - не було само-ціллю, а було лише правом на отримання інструменту, щоб змінити пост-совкову диктаторську системи, на відкрите громадянського типу суспільство, в основі якої має бути принцип УКРАЇНСЬКОЇ України!

Тому, доки не будуть прийняті закони про люстраційний і антикорупційний повноцінні органи - доти не має навіть натяку про святкування якогось "успіху". Ніякі підписані папірці, на жодному міжнародному рівні нічого не варті, якщо вони не зупиняють корупцію від села до Києва, і якщо продовжуються вбивства жінок і дітей, та не повернуто Крим, який ми втратили, через папірець під назвою "Будапештський меморандум".

Доки олігархат захищає ту саму злочинну систему МВС і прокуратури, доки в судах торгують вироками, а на території України знаходиться хоч один не знешкоджений путлерівський терорист - нам, українцям, святкувати не має чого.

P.S. Якщо хто піде на ті "урочистості" - то невпинно вигукуйте гасла:
- "Люстрація"!
- "Антикорупція"!
Особливо як інтелектуали столичної влади і мишаки з неочиновництва, закликатимуть Майдан розходитись!

Микола ЛЯХОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини