MENU

Пару слів для скептиків і супротивників євроінтеграції

1123 3

Пару слів для скептиків і супротивників євроінтеграції. Гумовий нацюцюрник ведмедчук вивісив по місту сіті-лайти з нагадуванням, що євроінтеграція це однополі шлюби.

Ця тварюка, що провела у Монако півжиття і залишила там частку українського бюджету, тепер намагається налякати пересічного українця європейською розпустою.

Відповім, як є насправді. Педерасти, в кращому розумінню цього кумедного слова, живуть в цивілізованому світі, не ховаючись, проте і не займаючись розтлінням неповнолітніх, тобто тримаючись в рамках закону. 

В той же час високі фіскальні чини і деякі з депутатів Украіни, ховаючись за чоловічою подобою,строгими костюмами і різноманітними ксивами, ведуть не те що нечемний спосіб життя, а повністю розтлінний, бавлячись педофілією і таким іншим.

Так що ліпше, знати і бачити явище як воно є чи не бачити, не знати і не розуміти, що відбувається навколо, за лаштунками відомого нам світу?

Ризикну відповісти. Як на мене, то краще відомий нам гей - журналіст аніж сотні невідомих керівників відділів увд та дпу, яким вже точно не місце у Євросоюзі, не те що у органах внутрішніх справ.

Отож, ганьба гумовому нацюцюрнику, зраднику і фріку - обличчю (псевдо) українського вибору! Геть з Украіни, гидото!!!

Евгений РЫБЧИНСКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини