MENU

Демократія по-російськи. ФОТО

7807 42

"Мероприятие назначили на 14:00, но сборы затянулись на час. Наконец, свет в зале погас, и на экран спроецировали видеоролик. В полной темноте, полиция, ОМОН, СОБР ворвались в концертный зал с криками: “На пол все! На пол, фашисты!”. Происходящее далее успели запечатлеть на видео.

По свидетельствам задержанных очевидцев, карательные службы больше всего интересовались связями с украинскими националистами, а силовые структуры, осуществлявшие захват, были уверены, что штурмуют “русский правый сектор”, в результате чего действовали максимально жестко."

Це було би смішно, аби не було правдою.

Сьогодні найближчі друзі українців у Росії - російські націоналісти. 

Кожен кого турбує те, що російську мову замінить китайська.

Чи той кого бентежить що рівень життя етнічних росіян глибше дна де лежить "Курськ".

Ті, хто переживають що Москва давно Москвадабад.

Всі ці особи нині перші в прицілі спецслужб.

Сьогодні була спроба зборів суспільного руху "Реструкт" у Москві. Їхній лідер - Максим Марцинкевич у СІЗО. Посадили за смішним обвинуваченням за те, що "Реструкт" запустив шалену кампанію по відловлюванню педофілів по всій Росії.

Характерно, що рух "Реструкт" активно сторонився політичної діяльності. Вони критикували владу. Але без гучних маніфестацій. На рівні побутових балачок в соцмережах. В "Реструкті" казали - ми не ходимо на мітинги, бо один біс так нічого не досягнеш, але ми запускаємо освітні, спортивні, соціальні проекти і будемо міняти суспільну дійсність. 

Але натомість влада запустила ОМОН на перші збори "Реструкту". Відкриті збори, кілька сот росіян з різних куточків Росії. І візит карателів.

Це добре. Так чи інакше нам доведеться брати Москву. Це буде значно легше робити, коли в наших рядах буде ще більше рускіх добровольців.

Євген КАРАСЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини