MENU

Ігор Луценко: на мирних переговорах Донбас ніким не представлений

1593 6

ДЕ ДОНБАС НА ПЕРЕГОВОРАХ ПРО «МИР»?

Біда нинішніх переговорів щодо Донбасу навіть не в тому, що там занадто багато Путіна – а в тому, що там зовсім немає Донбасу.

Хто представляє Донбас на переговорах? Царьова зразу відкидаємо -українофобія цього дніпропетровця ніяким чином не робить його донеччанином чи луганчанином.

Виходить – Бородай?

Але Бородай – це фейк, той самий підкинутий нам "єнот", про якого казав Майкл Щур. Москвич, громадянин Росії, журналіст і піарник Бородай як представник Донбасу- це такий жорстокий жарт Путіна. Чому ж Україна вдає, що сприймає його всерйоз?

Врешті, у чому заслуга Бородая, що усі готові сідати з ним за стіл переговорів? Що він зробив, окрім оперативної організації убивств, викрадень, грабунків, зґвалтувань?

Якщо готовність і здатність воювати за Донбас – необхідна умова бути визнаним учасником перемовин про Донбас, то чому Україна не запрошує туди представників проукраїнських військових угруповань, котрі воюють на сході проти сепаратистів – Донбас, Азов, Айдар? Чому їх не вважають представниками регіону, а зальотного московського афериста – визнають?

Здається, і офіційний Київ, і Москва, і Брюссель мовчки показують, що вважають донеччан або пропаленими сепаратами, або пасивним бидлом. Навіть не обговорюється гіпотеза про існування на Донбасі населення, котре має самостійну позицію, котре має своє бачення власного майбутнього, і котре здатне це майбутнє захищати.

Значить, доведеться захищати – Донбасу доведеться боротися з Москвою, Брюсселем і Києвом за свою долю. І він переможе!

Ігор ЛУЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини