MENU

«Вимагати треба! Але не мочілова, а рішучих кроків із вдосконалення армії», - киянка

1539 7

Шось нкатаіло. 29 віче. Люди будуть вимагати продовження АТО. Вітаю вас люди вимагайте і далі повернення в середньовічча з якого ми ледь почали вишкрябуватись. Дуже хочеться побачити трупи ворогів і спалену землю? А що з цього вийде далі - та пох.

Хочу нагадати, армія існує не лише для того щоб мститися і мочіть всіх казлов і упирів. Сучасна армія - це набагато складніше ніж просто вбивці - це досконалий інструмент політичного впливу. І дуже недалекоглядно вимагати щоб цей іструмент (доречі зараз він далекий від досконалості і ще дуже слабкий) вікористовували в лобєшнік стінка на стінку.

Вимагати треба! Але не мочілова, а рішучих кроків із вдосконалення армії, щоб наші хлопці не гинули так тупо, вимагати треба змін зашкорублого армійського керівніцтва, долучення якомога більшої кількості іноземних спеціалістів до тренування солдат, сучасного оснащення і озброєння. Треба вимагати дуже конктретних дій, а не бездумного продовження епічної мясорубки. Вимагати і домпомагати будувати нову сильну армію. Ми ж з вами цього прагнемо, чи не так?

Ustinova Yevgeniya


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини