MENU

Зірку на честь російського президента назвали Putin Huilo. ДОКУМЕНТ

15693 10

Українські астрономи разом з міжнародними колегами на прохання Одеських активістів назвали зірку на честь відомої народної пісні "Путін-Хуйло!" (Putin-Huilo!).

 

Зірку названо в рамках проекту "PALE BLUE DOT", що проводиться міжнародною організацією "White Dwarf Research Corporation" з метою підтримки астрономічних пошуків.

 

Небесні координати зірки: Пряме сходження: 18h 59m 47.09s, Схил: 46* 26' 44'', Зоряна величина: 11. Номер зірки у міжнародному каталозі: KIC 9696936: Зірка розсташована в полі зору телескопу "Kepler" (між сузір'ям Ліри та Лебедя). Безпосередня близькість до зірок Вега (друга за яскравістю у Північній півкулі), Денеб та Альбірео допомагає у пошуку зірки з новою назвою. Зірка "Putin-Huilo!" зафіксована в базах даних програми Google Earth, які доступні також на території Російської Федерації. Відкриті планети в околоцях зірки, згідно міжнародним правилам, також будуть названі її ім'ям. Наявність води та живих організмів на планетах навколо зірки "Putin-huilo!" може бути предметом вивчення науковців у майбутньому.

 

Міжнародний астронмічний каталог Kepler фіксує довічну назву зірки.

 

Путін - не просто відомий диктатор, поширене прізвище чи українська народна пісня, тепер це ще й справжня зірка. "Putin-Huilo!" космічного маштабу).

 

Тепер ФСБ доведеться не лише обмежувати доступ росіян до інтернету, але й заброняти огляд нічного неба.

 

Усім українцям та іншим вільним мешканцям планети Земля бажаю приємного спостреження за нічним небом та космосом, тепер він став ще більш прекрасним та справедливим. Ла-ла-ла!


71

72

73

«Теперь ФСБ придется не только ограничивать доступ россиян к интернету, но и запрещать обзор ночного неба. Всем украинцам и другим свободным жителям планеты Земля желаю приятного наблюдения ночного неба и космоса, теперь он стал еще более прекрасным и справедливым. Ла-ла-ла!», - подытожил политик.

Andriy Yusov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини