MENU

Таке враження що нас розводять, розповідають про тисячі загиблих сепаратистів, а насправді роблять картинку для телебачення - блогер

3744 2

Таке враження що нас розводять, розповідають про тисячі загиблих сепаратистів та найманців, а насправді просто роблять картинку для телебачення щоб знову оголосити чергове припинення вогню. Луганськ та Донецьк в руках бандитів, кордон досі не під контролем, а снарядів та пального вже витрачено на сотні мільйони гривень.

Ця гра у войнушку стає прибутковою справою для Порошенко, зараз він поставив своїх людей на контроль грошей та почне спускати гроші на військові замовлення. Тому досі гроші які виділяли на армію і не витрачені, бо чекали поки побудується потрібна схема з потрібними людьми. Вже МО закупило 41 тис. пар берців у посередників по 280-290 грн тоді як активісти купляють берці вроздріб по 195-200 грн за пару. Ось і відповідь на всі питання! Далі підуть замовлення на техніку та зброю, на снаряди та набої на мільярди доларів з США та МВФ. Звісно ці гроші підуть у потрібні руки. Тому з таким підходом війна буде йти ще довго. Будуть брати по три села на місяць, а потім ще місяць припинення вогню, потім ще одна активна фаза АТО і ще три села.

А потім попросять Путіна прислати ще бойовиків в іншу область і там ще почнуть АТО, а щоб Путіну було цікавіше воювати почнуть давати російським підприємствам в Україні оборонні замовлення, в нас же майже всі великі заводи вже давно належать росіянам, головне щоб лохи з США та ЄС не припиняли надавати фінансову допомогу. Скільки бронежилетів купив особисто Порошенко чи Ахметов та передали у війська? Скільки купили шоломів та Целокса чи Гемостопу? Нескільки! А чому вони ж мільярдери? А де інші українські мільярдери? Де кілометрові автоколони допомоги військовим на гроші українських олігархів чи мільйонерів?

Igor Lyashenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини