MENU

Терористи обстріляли українських прикордонників. ФОТО

1044 0

Терористи обстріляли українських прикордонників. ФОТО

З 4.45 до 5.15 3 липня терористи здійснили мінометний та гранатометний обстріл пункту пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією в Луганській області. 9 прикордонників отримали поранення, повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

Наприкінці обстрілу нападники зробили декілька пострілів в бік російського пункту пропуску «Новошахтинськ».

У такий спосіб найманці намагаються дискредитувати українських військових та відновити контроль над втраченим об’єктом та ділянкою державного кордону.

Нагадаємо, що 1 липня підрозділами Збройних сил України та Державної прикордонної служби контроль за пунктом пропуску  «Довжанський» було відновлено.

Тоді в ході військової операції на протитанковій міні підірвався 1 БТР, 6 прикордонників отримали поранення. Загалом саперами ЗС України на під’їзді до пункту пропуску було знешкоджено 15 вибухових пристроїв та понад 20 – безпосередньо у пункті пропуску. Частина вибухових пристроїв були з’єднані між собою, а також підведені до автомобілів, які знаходилися в пункті пропуску. У разі використання даних транспортних засобів небезпечні пастки мали уразити українських правоохоронців.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини