MENU

Соціологія на Донбасі вчергове підтверджує брехливість російської пропаганди - Турчинов

1553 1

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов наголошує, що останні соціологічні дослідження на Донбасі вчергове підтверджують «брехливість та підступність російської пропаганди».
 
«Ці дослідження ще раз підтверджують брехливість та підступність російської пропаганди, яка розповідає, що всі мешканці Донецької та Луганської областей мріють від’єднатися від України або приєднатися до Російської Федерації», - сказав Олександр Турчинов в інтерв’ю програмі «Подробиці тижня» (телеканал «Інтер») у неділю, коментуючи результати соціологічного опитування про майбутнє Донбасу.
 
«Це брехня. Більшість громадян хочуть жити у мирі, жити в Україні. І наше завдання - звільнити їх від терористів, російських найманців, які сьогодні практично тероризують Донбас», - додав він, повідомляє прес-служба парламенту.
 
Коментуючи результати опитування щодо рівня довіри мешканців Донбасу президентові Росії В.Путіну, Олександр Турчинов нагадав, що приблизно рік тому цей показник досягав 70%. «І те, що цей показник знижується зараз до 34%, то ще місяць-другий, і буде мінус 70% - тобто недовіра до цієї людини, яка фактично винна в тих жахливих подіях, які сьогодні відбуваються в Донецькій та Луганській областях», - заявив він.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини