MENU

До дня народження Януковича: подарунок від російського агента

2287 1

Сьогодні 9 липня – день народження Януковича. Негідника, який чотири роки керував Україною на посаді президента, а до того три роки як прем'єр-міністр.

Але цього року, на відміну від попередніх, Янукович не бачитиме перед собою підлабузників, що намагаються отримати від нього царської ласки та один з корупційних напрямків для засвоєння.

Цей день народження на вигнанні, проклятий власним народом та кинутий подільниками, Янукович запам'ятає надовго.

Янукович любив жити на широку ногу, а для підлеглих було великою проблемою – що подарувати, аби потрапити в його фаворити.

Серед документів, які потрапили до рук журналістів Української правди після втечі Януковича – це опис його колекції антикварних автомобілів.

У цьому переліку я знайшов один із подарунків Януковичу – американську військову машину "Студебекер". Поряд позначка – "від Саламатіна".


Ось цей автомобіль, знятий у гаражі Януковича журналістами сайту Autoconsulting:


Автор подарунку – той самий Дмитро Саламатін, що був одним із міністрів оборони за часів президентства Януковича.

Він – громадянин Росії, зять колишнього віце-прем'єра РФ Олега Сосковця.

У цій історії – ілюстрація всього абсурду і трагедії, з якою зіштовхнулася Україна: російський міністр оборони України розвалював обороноздатність збройних сил в інтересах сусіда-агресора, паралельно задарюючи Януковича військовою технікою часів Другої світової війни. Американською технікою!

Зараз сам Саламатін зник з України – як і сам Янукович, залишивши в спадок непридатний для використання військовий антикваріат. Місію можна вважати виконаною.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини