MENU

Як українські чиновники вміють себе любити. ФОТО

2910 3

Затока як приклад чиновницького свавілля. Хоча що приховувати – довкола Києва не менше подібних історій.

Літо в розпалі. Тож була на вихідних у Одеській області – і знову намуляли очі новобудови на пляжах. Коли ці хатки тільки будувалися – обурення місцевих людей не мало меж. Тут і так обмежений прохід до моря, а тепер будівництво просто на пляжі. Буває, що хвилі дістають порога, або навіть перепливають далеко за обгородженні сотки пляжів.

Свого часу ані в одеській прокуратурі, ані у місцевій владі не реагували на звернення і скарги мешканців. Усі, хто тут постійно живе або приїздить відпочивати знають чиї то будиночки. Зокрема, називають Миколу Литвина, головного прикордонника України, та ще кількох місцевих чиновників. Свого часу особисто цікавилась у будівельників, чиї це будови. Бачила на власні очі дозволи. За паперами все чисто!

А ще минулого року була гучна історія повалення усіх рятувальних веж на пляжах Затоки. Начебто, мали прибрати все з пляжів, щоб потім видати документи на якісь нові забудови. Тоді ж повалили рятувальну вишку на віндсерфінговій станції «Ульот». Котра, до речі, охоронялася та була реставрована за власний кошт віндсерферами. Ця школа є єдиним місцем у одеській області, де розвивають цей спорт. І замість допомоги – самі палки у колеса.


Фото поваленої вишки

Натомість кількасот метрів далі – ростуть чиїсь дачки та готелі. Того ж самого регіонала Ківалова - не дача, а цілий палац.

Часи змінилися, люди змінилися  - от хочеться, щоб і правила були для всіх однакові! І пляжі – для людей! Особливо коли український берег цього літа частково окупований – тож, уважніше треба ставитися до окупації узбережжя владними дядьками. 

Соломия ВИТВИЦКАЯ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини