MENU

Імперська зверхність зіграла з кремлівським ліліпутом злий жарт

3169 4

Послухайте ці істеричні камлання кремлівського рольовика :) 



Маховик шовіністичної антиукраїнської істерії, здається, обертається проти тих, хто його розкрутив. Путін хотів одним пострілом убити двох зайців: зруйнувати Україну і ліквідувати російських нациків, кинувши їх у котел гібридної війни. 

Але імперська зверхність зіграла з кремлівським ліліпутом злий жарт. У своїх хитромудрих планах він не врахував однієї "дрібної" деталі: наявності Української Нації та Української Держави. Так, наша держава не найсильніша у Європі, а нація тільки-но піднімається з колін, але вони існують, вони являють собою об'єктивну реальність, вмонтовану у систему світової безпеки, тому куля, випущена в український народ, відскочила рикошетом і вже летить у напрямку "первопрестольної". 

Гіркін - не геній військової справи, не Наполеон, і навіть не Кутузов, але він, судячи з усього прекрасно розуміє, що сколотити якусь життєздатну Новоросію і тим паче скинути "хунту" у Києві без масованої інтервенції збройних сил РФ неможливо. 

Тому він збирає докупи всі недобитки. І робить це зовсім не для того, щоб відстояти міфічний Дондурас, а щоб зібрати всю гопоту разом з іржавим арсеналом, люб'язно наданим йому "гражданскім общєством", і перескочити через поребрик. 

Гіркін мітить у Ростов. От тільки чи випустять його з Дондурасу?

dniprovska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини