MENU

Кремлю треба посадити Савченко, щоб зробити нам боляче

1489 17

Про Надію Савченко та Олега Сенцова.

Здається уже всім очевидно, що на міжнародні угоди і правила Москва чхати хотіла. Для неї нормально режисера затриманого у Криму, об"явити громадянином Росії проти його волі, на підставі якихось там бюрократичних загогулин самої Росії. Для них нормально українського офіцера взятого у полон невизнаним збройним формуванням, привезти у Росію, посадити в свою буцигарню і судити на "злочин" скоєний на території іншої країни. З усіх існуючих в світі правил, Кремль залишив для себе одне-єдине, хто сильний - той правий. Україна не здатна вплинути на Кремль не на шкоду собі. Світ боїться душити Росію більше ніж зараз - світу це не вигідно. Коло замкнулося - Кремль демонічно регоче над недолугими.

Я скажу жорстоку річ, але я переконаний - наші дипломати Надію Савченко не визволять. Мінімум - поки українська армія не буде здатна провести операцію з деокупації Криму - не раніше. Кремлю треба посадити Надію Савченко, бо вони знають - нам від цього больно. Вони не можуть ввести до нас війська - замість цього вони ударно плюють нам в душу і балдіють від наших обурень. Повірте, ця витівка - не остання.

Що чекає в цих умовах на наших полонених за умови такої війни? На що розраховувати будь-якому українському громадяниноі якого влада РФ вирішить затримати на своїй території?

Знаєте, коли британська армія воювала в Новій Зеландії проти дикунів Маорі (людожерів), кожному англійському солдатові-новачку, досвідчені сержанти казали: "Май на увазі, якщо ти потріпив у полон - ти труп. Тебе з"їдять. Якщо твій товариш потрапив у полон - відкинь ілюзії, він труп. Його з"їдять. Інакше не буде". Правда схоже?

І ще. Англійці проти Маорі вели війну далеко не в білих рукавичках, Маорі демонстрували глибини бузувірства, англійці відповідали їм взаємністю.

Проте - британці не стали людожерами.

Dmitro Vovnyanko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини