MENU

Українських солдат обкрадають дрібні чиновники

1413 0

Демобілізованого військовослужбовця та його колег по охоронній фірмі ошукують роботодавці.


Після анексії Криму Росією, та початку сепаратистського шабашу на Донбасі багато громадян було мобілізовано до лав Збройних Сил України. При чому законом їм гарантовано збереження робочих місць та заробітної платні.


Чорному Комітету стало відомо, що фірма «Агенція БОЗ», яка займається охороною заводу «Насосенергомаш» в Сумах порушує права своїх робітників в тому числі і мобілізованих.


Одним із них є Коваленко Віктор Михайлович, який два місяці служив в армії. Повернувшись на роботу він зіштовхнувся з тим, що керівництво фірми не бажало віддавати йому зарплату за час перебування на військовій службі. З відпусткою теж була відмова – мовляв він і так відпочив в армії.


Після розмови громадських активістів з сумським начальником «Агенції БОЗ» проблема із виплатами і відпусткою військовослужбовця була вирішена. Але стало відомо про інші порушення прав робітників.


За офіційною інформацією фірми, охоронці отримують 2 тис. гривень зарплати, а реально до них доходить 1350 грн плюс 100 гривень премії. При тому, що охоронці працюють 24 години на добу, а у відомостях відмічається тільки 8.


Значна частина робітників пропрацювавши більше року не може отримати відпустку, так як керівництво самовільно змінило дату їхнього прийому на роботу.


Нажаль така проблема не поодинока. Громадськість не може ігнорувати такого роду порушення.


Тому «Агенція БОЗ» має чекати ближчим часом на гостей

Олександр ЛАЗАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини