MENU

Кому адресувався окозамильний спіч Путіна

4397 6

Путін чомусь серед ночі поліз у телевізор зі зверненням. У 1.40 ночі. Думаю, що цей спіч адресовано штатам. У США це десь середина дня. Деякий час на розповсюдження і прямісінько в прайм-тайм. Спроба замилити очі і вуха. Стиль називається "Нє віноватая я". 


Головний месидж промови в тому, що російська сторона робить все можливе, аби забезпечити об'єктивне розслідування. Та брехня кегебістська. В мережі купа доказів, що бойовики, підконтрольні росіянам перешкоджають роботі представників ОБСЄ. Одне з відеопідтверджень

 


Цікаво, що Путін робить наголоси на прикметниках: узкокорысных, политических, полноценная, полная, абсолютная, военная тощо. Як відомо в реченні прикметники грають другорядну роль і використовують лише для красивості. Марк Твен писав у свій час, що в разі сумніву прибирай, ба більше, убивай прикметники. Тобто, якщо візьмемо акценти з промови Путіна, то вийде "Бла-бла-бла!".


Путін настільки переймається долею Східної України, що лагідно називає його Домбасом (мабуть якийсь Домашній басейн).


Щодо зовнішності: потрібно терміново підтягнути ботокс, якась гуля на краватці, піджак завеликий, що вказує про нервозність і подальше схуднення.


Не знаю чому, але антураж нагадав мені харьківське звернення біглого Януковича 22 лютого. Ймовірно Путін зараз доходить до цього етапу. Зек утік до Росії. А от куди він втече? Каддафі намагався втекти в дренажну трубу. Та, як відомо, це йому не допомогло.

Сергій ПАНЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини