MENU

«Батьківщина» закликає ввести надзвичайний стан на Донеччині та Луганщині

850 2

Фракція "Батьківщина" закликає парламент терміново звернутись до президента з проханням ввести воєнний стан на території Донецької та Луганської областей. Про це заявив голова фракції Сергій Соболєв сьогодні на Погоджувальній раді.
 
Він нагадав, що відповідний проект постанови підписаний народними депутатами.
 
Соболєв також вважає, що необхідно дати доручення уряду терміново, протягом двох-трьох діб, розробити по всіх ключових міністерствах висновки щодо введення воєнного стану.
 
Голова фракції "Батьківщина" також вважає, що введення воєнного стану вирішить питання інформаційної безпеки і "зупинить ту брехню, яка ллється з російських телеканалів".
 
Коментуючи події, які сталися в зв'язку зі збитим літаком малазійських авіаліній, Соболєв висловив переконання, що літак був збитий за прямою вказівкою Путіна, оскільки, за його словами, жодна ракетна установка не могла перетнути кордон РФ без дозволу на те особисто Путіна, керівництва ФСБ, прикордонної служби РФ.
 
"Головний терорист - це Путін! Всі повинні це зрозуміти: накази, які віддаються ФСБ терористам, які виконують далі на території України - це все рамки одного ланцюга, який повинен бути розірваний", - зазначив Соболєв.
 
За його словами, на поточному пленарному тижні фракція "Батьківщина" готова підтримати всі законопроекти щодо захисту наших військовослужбовців, членів їх родин; щодо посилення антитерористичної операції тощо.
 
Також голова фракції "Батьківщина" запропонував негайно вирішити питання з позбавленням депутатських мандатів "регіоналів" та комуністів, які отримали російське громадянство.
 
За словами Соболєва, біля п'ятдесяти народних депутатів з фракції Партії регіонів та КПУ, які до цього часу не з'являються в сесійному залі ВР, - "це люди, які втратили українське громадянство, чому є прямі докази, як наприклад, з Артемом Пшонкою".
 
Сергій Соболєв наголосив, що всі вони мають бути автоматично позбавлені статусу народного депутата, як це передбачено Конституцією. Те ж саме, додав він, стосується тих, хто прямо фінансує терористів.
 
"Все це дозволило б вже зараз очистити парламент від того непотребу і тих покидьків, які зрадили Україну, працюють на ворожі спецслужби та іншу державу", - підкреслив Соболєв та додав, що це дозволило б оголосити довибори в низці мажоритарних округів і тотально оновити парламент.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини