MENU

Брехня і ненависть російського банку. ФОТО, ВІДЕО

4263 5

З приводу банку "Русский Стандарт"

Дзвонить мені персонаж. Каже "Добрий дєнь, ето Чорний Комітет? Я хочу з вами зустрітись". Звісно, що я питаю хто ти і для чого зустрітись. Дядя такий "Ну я не хочу вам казати. Ну це з приводу вашої публікації про нашу фірму".

Специфічна розмова. Зрештою вдається з дяді витягнути, що звати його Павєл Памфілович (якось так) і що він з "Русского Стандарта" і ДУЖЕ хоче зустрітись.

На запитання для чого, він відповів, що хоче мені розповісти, що їхній банк, насправді, ніякий не російський, що він український, що вони допомагають біженцям і закрили свої представництва в Криму.

Це все брехня. Адже ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Русский Стандарт», що є російською канторкою. Про це вказано в багатьох джерелах, зокрема на тій же Вікіпедії різними мовами.

З приводу закриття відділень в Криму, то їхній же ж офіційний сайт говорить зворотнє. Після окупації Криму відділення не тільки не були закриті, а й більше того , було дозволено гасити кредити російськими рублями, а для цього треба відправляти гроші напряму в Москву (скріншот додається).



Щодо допомоги банку біженцям, то я довго гуглив, скажу чесно, нічого не знайшов.

Але керівництво цієї шарашкіної кантори відверто бреше і настирливо шукає зустрічі зі мною. Ну що ж, шукайте =) Мабуть, вони наївно думають, що це їм допоможе врятувати свої прибутки, на які фінансуються російські окупанти. Але не допоможе =)

Додатково наголошую, що ні з яким руссскімі буржуями, працівниками окупаційного "Русского Стандарту" ні я , ніхто з активістів ЧорКому зустрічатись не збираємось

Богдан ТИЦЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини