MENU

Героїзм і зрада на передовій. Звіт добровольця

2605 3

Черговий звіт про бій 5 серпня.

3 серпня ми зайшли в Луганськ, а саме в Вєргунку, це Жовтневий район Луганська, взяли позиції і залишили 30 бат. утримувать її, але ж хто знав, що ці довбні не простоять і доби. Вони просто знялись і пішли з позиції, тому нам знову довелось брати ту саму позицію.

Звичайно ж сєпари на цей раз дали нам серйозний бій. вони нам дозволили стати на позицію, але потім полізли в наступ. В результаті ми їх відбили і багато поклали, але і у нас багато поранених і 2 загиблих.

Оце от справжній міський бій, коли ти очікуєш атаки з кожного вікна, і вони справді атакують з кожного вікна. Для себе зробив висновок, що перед колоною треба пускати тільки танк, бо бмп і бтр вразливі від рпг і ворожих танків. Я чудом вийшов майже неушкодженим після бою, але все ж ми виконали бойову задачу і гарно закріпились в зазначеному місці. Та і утримувать позицію залишили хороших хлопців, які вже не повинні здать позицію. Бо 3 раз брать одну і ту ж точку вже не хочеться.

Зараз буде значно важче. В міському бою зовсім інші правила. Техніка стає більш вразлива, сутички більш тісні, артилерію не будуть широко застосовувать (сєпари будуть, вони без проблем гатять по цивільних будинках), тому битви будуть більш кровопролитними.

Євген СТРОКАНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини