MENU

Сайт «Однокласники» видалив 43-тисячну спільноту, яку створив інвалід І групи. ВІДЕО

5307 6

Сайт "Однокласники" видалив спільноту "Західна Україна для всіх! Україна - це Європа!", в якій налічувалося більше 43 тисяч учасників. Про це через свій канал на YouTube повідомляє модератор спільноти Віктор Старущак. Хлопець є людиною з особливими потребами, він інвалід 1 групи. Прикутий до ліжка, намагався бути потрібним для своєї країни і внести вклад для консолідації і єднання, як українців, так й інших людей. Багато часу та сил він приділяв модерації і ось в один день, не зміг зайти на свій акаунт в "Однокласниках", сторінка була знищена, а разом із нею і комунікаційний майданчик спільноти "Західна Україна для всіх! Україна - це Європа!" Слід зауважити, що це зробили без будь-якого попередження чи зауваження з приводу того чи іншого записа Віктора.

Хлопчина закликав користувачів переходити на інші соціальні мережі, такі як WEUA (weua.info), ДРУЗІ (druzi.org.ua) або ФЕЙСБУК (https://www.facebook.com). А сайту "Однокласникам" (www.odnoklassniki.ru) зробити всесвітній бойкот.

Відомий музикант, фронтмена гурту "Тартак" Сашко Положинський прокоментував це в себе на сторінці у "Фейсбуці": "Я своєю сторінкою на однокласниках користуюся мінімально - часом заходжу перевірити, чи не з'явився хтось із колись загублених близьких людей. Тепер хочу видалити сторінку. Якщо не розберуся - спитаю у вас як. А поки давайте підтримаємо ініціативу, хто як може".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини