MENU

Росія втратила сенс свого існування. Україна виходить в лігу серйозних гравців геополітики

7575 10

Росія – це не держава. Росія – це територія з корисними копалинами та персоналом, який забеспечує їх видобуток.

Європа – це посередник між цим складом та світом, оскільки більша частина фабрик та заводів в Китаї належить європейським та американським компаніям; там інший дешевий ресурс – людський. Що ми маємо як результат? Одні раби добувають сировину, а інші виготовляють продукти. Але тут сталась прикрість. Якась там Україна почала грати не за світовими правилами.

Тепер зрозуміло, що всі ці ліберальні європейські політики не були готові до такого. Росія також була шокована. Тепер твориться нова держава в серці мертвої Європи – це жахає як Путіна так і весь Європарламент. Тепер Росія чудово розуміє, що Україна стане новим гравцем в сучасній геополітиці і це лише питання часу. В ЄС є інший страшний сон. А навіщо він новій Україні, Україні яку він зрадив та здав Росії рвати на шматки? Ця логіка веде до очевидного – створення альтернативного Балто-Чорноморського союзу держав. Держав, що були штучно розділені, що мають спільні культурні цінності та спільне історичне минуле. Також, це найперспективніший союз в геополітиці майбутнього.

Росію ж чекає розчленування, оскільки такого монстра світова економіка вже не матиме змісту годувати. А Європа… а про неї вже все написав Шпенглер.

Олександр ДОВГИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини